Minder fra en festlig høstgudstjeneste i Astrup

Allerede inden gudstjenesten herskede der travlhed i Astrup kirke. Især graver Lars og medhjælper Laila havde haft travlt med at pynte kirken med smukke blomster, halmballer, frugt og grønt. Hvor så det flot ud!

Konfirmanderne mødte en time før og nogle øvede ind- og udgangsbøn, andre hængte salmenumre op eller ringede med klokken.

Høstkoret og euphonist Asger V. Andersen øvede salmerne og flotte overstemmer.

Jo, alle sejl var sat til for at det skulle blive en festlig dag, - og det blev det!

Konfirmanderne gik i procession ind i kirken med frugt og grønt, mens Asger på euphonium og Marianne på orgel spillede til.

Skønt at synge de gamle høstsalmer og et par enkelte nye. Her var det høstkoret, der kunne synge for på "Du lagde i det mindste frø" og "Fra vest står blæsten ind" fra salmebogstillægget "100 salmer".

Sognepræst Hanne V. Jørgensen prædikede og konfirmanderne læste op.

Efter gudstjenesten var der auktion i forsamlingshuset og en lækker frokost. Der blev et pænt overskud til fordel for Den blå café.

Selvom vejret var lidt broget, kørte den fine hestevogn, hvor alle havde mulighed for en hyggelig tur.