Foråret blev sunget festligt ind ved Forårssang i Sindal Bykirke

Af: Marianne H. Jakobsen

Sindalkoret, Hjørringkoret og Sindal skole-kirkekor, Rødderne sang de dejligste forårssange med temaet: Forårssang i farver ved årets forårssang.

Kirken var flot pyntet med blomster i mange farver, bøgegrene og fine fugle, som Rødderne havde været med til at lave.

Hjørringkoret og Sindalkoret sang bl.a.  "Sorte stær på grene", Den lysegrønne sang og "Vi maler byen rød"dirigeret af Kristina Hansson.

Rødderne sang bl.a. "Hvide anemoner", "Se min kjole og en kanon", "Nu er det forår og vejret er skønt, og jeg vil ud på min cykel og se noget grønt" dirigeret af Katrine Bach Skovmand.

Fællessalmer og sange var bl.a.  "Det dufter lysegrønt af græs", "Som forårssolen morgenrød" og "Kom maj, du søde milde, gør skoven atter grøn"

Sognepræst Hanne Jørgensen havde en reflektion over farver i bibelen, - og at der faktisk ikke er nævnt ret mange farver i bibelen.

Organist Marianne H. Jakobsen spillede et præludium over "Den blå anemone".

Herefter var der kaffe, saftevand og flotteste farvede forårskager, - hjemmebagt af kirketjenerne.

Således blev det en festlig og farverig aften med mange tilhørere.

Tusind tak til alle medvirkende! Vi glæder os allerede til næste Forårssang torsdag d. 2. maj kl. 19.00 i Sindal Bykirke!

Tak til alle, der var med og for alle bidrag til Sindal Sogns Musiklegat! Der indkom i år: 1160 kr.