2. pinsedag i præstegårdshaven med musik og dejligt vejr

Det dejlige vejr var lige som man kunne ønske det for en 2. pinsedagsgudstjeneste i det fri. Over hundrede deltog i gudstjenesten og ved det store kaffebord

Provst Winnie Rischel bød velkommen i præstegårdshaven til et næsten mirakuløst dejligt vejr, - i hvert tilfælde i forhold til sidste år, hvor der var gang i paraplyerne.

Sindal Brass Band spillede præ- og postludium og akkompagnerede salmerne, hvor blandt andet "I al sin glans", "Det dufter lysegrønt af græs" og "Naturen holder pinsefest" var på programmet.

Per Jørgensen fra Astrup sang for som kirkesanger og provst Winnie Rischel prædikede. Der var i år også altergang. Ovenover det hele sang fuglene med fra træernes kroner.

Efter gudstjenesten blev de hjemmebragte termokander fundet frem og alle kunne forsyne sig med de lækre kager, som Astrup og Sindal Menighedsråd havde bagt til lejligheden. Sindal Brass Band gav et par ekstranumre og snakken gik lystigt.

Mange tak til Sindal Brass Band for musikken!

Mange tak til menighedsrådene for de dejlige kager!

Tusind tak for en dejlig dag!