Billedarkiv 2018

Mere om alle de spændende arrangementer, der har været i Sindal og Astrup Sogne:

2. pinsedag i præstegårdshaven med musik og dejligt vejr

Det dejlige vejr var lige som man kunne ønske det for en 2. pinsedagsgudstjeneste i det fri. Over hundrede deltog i gudstjenesten og ved det store kaffebord.

Konfirmation i Sindal Bykirke 2018

Hjertelig tillykke med konfirmationen til årets konfirmander i Sindal Bykirke.

Konfirmation i Astrup Kirke 2018

Hjertelig tillykke med konfirmationen til årets konfirmander i Astrup!

Foråret blev sunget festligt ind ved Forårssang i Sindal Bykirke

Sindalkoret, Hjørringkoret og Sindal skole-kirkekor, Rødderne sang de dejligste forårssange med temaet: Forårssang i farver ved årets forårssang.

Rødderne i Musikkens hus

Skole-kirkekoret Rødderne optrådte igen på den store scene sammen med Sigurd Barrett i Musikkens hus.

Årligt syn med Sindal Menighedsråd

Det årlige syn er i gang og Sindal Menighedsråd går grundigt til værks, - men der bliver også tid til kaffe og hyggelig snak.

Festlig påskegudstjeneste

Påskedag var kirken fuld i Sindal Bykirke og alle sejl var sat til for at gøre gudstjenesten festlig.

Det er sjovt at være til spaghettigudstjenste.

Spaghettigudstjenester er for hele familien!