Du er her: 

"Er der plads..."

Af én eller anden grund morer visse medier sig altid med at skildre kirkerne som tomme. Vi, der kommer der, ved, at det ikke er sandt. Nu åbner vi for gudstjenester. Med begrænsning på antallet af deltagere efter de retningslinjer, som gælder. Vi plejer ellers bare at rykke sammen, når der kommer mange. Men den går ikke nu.

 

I dag vil det vise sig, om vi har gudstjenester nok på programmet. Hvis I går forgæves, så giv os besked! Vi holder altid gerne flere gudstjenester. I Johannesevangeliet står der: ”I min fars hus er der mange boliger” (Joh 14,). Hos Gud er der plads. Det er der også i folkekirken, men lige nu måske ikke til alle på én gang. Men det vil kun glæde os, hvis vi skal forøge antallet af gudstjenester.

 

Vi er klar med sprit og rengøring, og vi er klar til at guide jer i kirkerummet. Ingen skal være betænkelig ved at gå i kirke. Vi glæder os til at møde jer. Vi kan ikke give hånd og den slags, men nu kan vi få øjenkontakt med hinanden igen. Det er meget værd. Vi har manglet det.

 

Summa summarum: Kom glad! Slår kapaciteten ikke til i dag, så er vi hurtigt klar med mere.

 

Af Winnie Rischel, Sindal-Astrup Pastorat, den 21. maj 2020

 

Se dokumentet som PDF-fil her!

 

Del dette: