Kære Sindalkonfirmander på hold B og jeres familie!

På torsdag er det Kristi Himmelfartsdag – og i min kalender har jeg tegnet et stort flag på den dag. Det har jeg også på den side i kalenderen, er viser 29. august 2020.

I skulle jo have været konfirmeret i på torsdag, men nu bliver den sidste lørdag i august. Der vil ikke bare være flag i min kalender den dag, men i hele byen, ved Bykirken og der, hvor I skal fejre jeres konfirmationsfest efterfølgende. Jeg glæder mig allerede til denne dag – og ligesom forsommeren er en smuk ramme om konfirmationen, sådan er sensommeren det også. Gylden og duftende, som oftest lun og solrig. Alle konfirmander årgang 2020 skal vente lidt længere på deres store dag end forventet – men den kommer og den er værd at se frem til! Alle er klar til at fejre jer og glæde sig sammen med jer!

Fra og med på torsdag er der mulighed for at komme til gudstjeneste igen. Ganske vist må vi af sikkerhedsgrunde ind til videre kun være 40 personer i Bykirken, fordi vi skal sidde med god afstand til hinanden, men I er hjertelig velkomne til at komme og få en af disse pladser! Vi arbejder også på at skabe rammer i Sognegården, der gør, at vi kan genoptage konfirmandforberedelsen på sikker vis. I får naturligvis besked herom, så snart alt er på plads. Indtil da får I som hidtil opgaver sendt hjem til jer – og tak til alle jer, der så fint har sendt jeres besvarelser til mig. Jeg har læst dem med stor fornøjelse! De af jer, jeg stadig mangler at få besvarelser fra, må meget gerne sende dem snarest!

I ønskes alle sammen en glædelig Kristi Himmelfartsdag – og så ser vi sammen frem til den sidste lørdag i august!

Bedste hilsener fra

Præsten Iben