Til konfirmander og forældre på Hold A - Sindal.

Læs med her!

Kære konfirmander på hold A, Sindal og jeres forældre!

I morgen er det Store Bededag. Mange tænker på dagen som store konfirmationsdag, for i mange kirker over hele landet plejer der at være konfirmation på Bededag.

I skulle også have været konfirmeret i morgen. Men I må vente, for jeres konfirmation bliver først sidst i august, når solsikkerne blomstrer, og høsten er ved at være i gang. Konfirmation bliver der, og det skal nok blive festligt med blomster, flag og det hele. Så vi har stadigvæk noget at glæde os til.

Faktisk er Store Bededag ment som bønnens særlige dag. Den mest brugte bøn i kristendommen er Fadervor. Den bøn kender I, og den skal også lyde til jeres konfirmation.

Bededag er for mange også store hvededag, hvor vi spiser varme hveder. I gamle dage måtte ingen – heller ikke bagerne – arbejde Store Bededag. Derfor fandt de på at bage hveder dagen inden, som så kunne lunes og spises på Store Bededag.

Måske skal I også have varme hveder hjemme hos jer. - Har I lyst, kan I selv bage jeres egne hveder. Opskriften finder I her: http://www.folkekirken.dk/aarets-hoejtider/store-bededag/varme-hveder.

Tak for jeres besvarelser på de tilsendte opgaver. Jeg mangler dog svar fra nogle af jer. Send dem gerne snarest.

God bededag til jer og jeres forældre!

Bedste hilsener fra

Præsten Hanne

Læs brevet som PDF-fil her!