Fælles Sognedag i Sindal Bykirke søndag den 25. august kl. 14.00.

"Derfra vores verden går" v/lektor, forfatter og samfundsdebattør Henrik Jensen.

Sognehøjskolen indleder sin sæson med gudstjeneste i Sindal Bykirke.

Henrik Jensen prædiker og holder foredrag med titlen: "Derfra vores verden går". Et foredrag om fædrelandskærlighed.

Efterfølgende kaffebord og foredrag i Sindal Sognegård.

Fri entré til foredrag. Efterfølgende kaffebord: 30 kr.

Traditionen tro begynder den kirkelige efterårssæson med en Fælles Sognedag d. 25. august, arrangeret af Lendum, Hørmested, Tolne - Mosbjerg, Ugilt, Bindslev, Sørig, Astrup og Sindal sogne.

Også traditionen tro, begyndes der med festgudstjeneste i Sindal Bykirke med god musik og gæsteprædikant. I år er det forfatteren og samfundsdebatøren Henrik Jensen, der prædiker i kirken og derefter holder foredrag i Sognegården over emnet "Derfra vores verden går - om fædrelandskærlighed". Henrik Jensen og emnet er valgt, fordi den kommende sæsons Sognehøjskole fejrer Dannebrogs 800 års fødselsdag og sætter bredt fokus på hvad danskhed og danskere er.

Henrik Jensen har gennem et langt arbejdsliv på RUC arbejdet med dette emne, han har skrevet en række bøger og optræder jævnligt i div. medier og dertil er han en dygtig formidler.

Der er således lagt op til en god Fælles Sognedag og en spændende Sognehøjskolesæson, hvis program vil blive præsenteret i forbindelse med Henrik Jensens foredrag.

De ni arrangerende sogne plejer at fylde Sindal Bykirke til en festlig og hyggelig sensommer søndag, mon ikke det, traditionen tro, også bliver sådan i år...