Rødderne og Sindal Kirkes Ungdomskor øver onsdage kl. 15.00-16.00

Vi øver efter sommerferien hver onsdag kl. 15.00 - 16.00 i musiklokalet på Sindal Skole.

Rødderne er for børn fra 2.-4. klasse.

I efteråret skal vi synge til høstgudstjeneste, de hyggelige spaghettiaftener og koncert med Sigurd Barrett både i Bykirken og Musikken Hus i Aalborg.

Ungdomskoret er fra 5. klasse og opefter. Koret er lønnet og medvirker ved gudstjenester 2- 3 gange om måneden.

Tag dine venner med til kor! Nye medlemmer er nemlig meget velkomne.Vi glæder os til at se og høre dig. Det er gratis at være med, men det er vigtigt, at man kommer hver gang!

Bor du i Astrup, kan du komme med gratis taxa. Ring til Marianne eller send en sms på tlf. 26946394.

De bedste sanghilsener fra

Katrine Bach Skovmand, kirkesanger og Marianne H. Jakobsen, organist. Tlf. 26946394