Sigurd og Rødderne synger salmer for store og små i Sindal Bykirke

Koncertoplevelse for hele familien! Fredag d. 8. november kl. 16.00-17.00 Køb billetter allerede nu!

SIGURD SYNGER SALMER FOR STORE OG SMÅ.

Koncert-oplevelse for hele familien!

Sigurd Barrett kommer den 8. November kl. 16.00 til Sindal Bykirke Sigurd Barrett og guitarist Eskild Dohn har gendigtet 15 salmer og vækker både Grundtvig, Brorson, Ingemann og Kingo til live gennem teater, sang og fortælling.

SIGURD SYNGER SALMER FOR STORE OG SMÅ Ny kirkekoncert for hele familien Oven på den store succes med "Sigurd fortæller om Luther", som bragte Sigurd Barrett rundt i næsten 100 danske kirker i 2017, er han nu klar med et helt nyt projekt. Sigurd Barrett og Eskild Dohn gendigter 16 salmer og vækker både Grundtvig, Brorson, Ingemann og Kingo til live i denne nye kirkekoncert, som er for hele familien. I ord og toner føres børn og voksne gennem salmerne i et sprog, som alle kan forstå. Der bliver sangtekster, så alle kan synge med, og gennem teater, sang og fortælling puster Sigurd Barrett nyt liv i 16 af de skønneste salmer, som børn og voksne dermed kan tage med sig og bruge både hjemme og i kirken.

Der bliver sangtekster, så alle kan synge med.

Desuden medvirker kirkens kor, Rødderne.

Koncerten varer ca. 60 minutter.

Entré: Voksne: 100 kr  Børn: 50 kr.

Billetter købes på : https://billetten.dk/event/81426

Se video på dette link: www.dropbox.com/s/70tc4e8dg1ovf2j/Salmer%20for%20store%20og%20sm%C3%A5%20med%20Sigurd%20Barrett.mov