Vendsysselfestivalkoncert med Valfart: Fredag d. 10. august kl. 19.30 i Sindal Bykirke

VALFART:

Medrivende folkemusik—fra inderligt og smukt til energifyldt og virtuost Der er noget lyst og legende over musikken som den nordiske sommer

Johanne Buus Andersen – vokal og fløjte

Christian Risgaard – violin, hardingfele, bouzuki, vokal

Ib Buchholtz Hansen – harmonika

Christine Dueholm – trommer & percussion

Pr. billet:  125 kr

Sælges fra kl. 18.30

Desuden på https://vendsysselfestival.billetten.dk

(Vendsysselfestivalkoret, som giver fri adgang til alle koncerter, hvis der er plads kan købes på VFs hjemmeside: www.vendsysselfestival.dk og koster 750 kr)

Valfart blev dannet i 2012 og spiller sange fra den danske sangskat f.eks. Aakjær og Grundtvig, nye viser og sange samt original musik komponeret og arrangeret af Christian Risgaard.

Musikken bygger på en nordisk folkemusiktradition. Ligesom vikingerne rejste ud i verden bevæger musikken sig også ud -Balkan, Mellemøsten og Nordamerika. Koncerten kædes sammen af små fortællinger. ”Der er noget lyst og legende over musikken som den nordiske sommer.

Hardingfelen med ekko fra de norske fjelde kommenteret af kvidrende fløjtestemme – den lyse vokal akkompagneret af harmonika og trommer der driver, holder sammen på musikken og skaber luft”

Johanne Buus Andsersen,vokal og fløjte, studerer i Aarhus

Christian Risgaard, violin, hardingfele, bouzuki og sang, alsidig komponist og arrangør, uddannet musikpædagog fra Nordjysk Musikkons.

Ib Buchholtz, harmonika, tidligere docent på Nordjysk Musikkons. og medlem af De gyldne Løver

Christine Dueholm: slagtøj og sang, diplomeksamen fra Rytmisk Musikkons.i Kbh