Årligt syn med Sindal Menighedsråd

Formand Ole-Jan indleder synet med at gennemgå, hvad der er blevet ordnet siden sidste år.

Hvorfor sidder vasken dog ikke rigtigt fast?

Sognegårdens vinduer trænger til maling

Uha, der er noget fugt under freskomalerierne, - men det er blevet ordnet før, så det må kunne ordnes igen.

Der kigges oppe og der kigges nede, - og alle fejl og mangler noterer Ole-Jan, som senere skal indføre det i en kirke-DV

Det årlige syn er i gang og Sindal Menighedsråd går grundigt til værks, - men der bliver også tid til kaffe og hyggelig snak.

Først besigtiges sognegården både udvendigt og indvendigt. Yderdøren har det ikke så godt og skal udskiftes.

Vasken i køkkenet sidder ikke ordentligt fast. Er det noget med fugerne? Skal der en ny vask til? Alt bliver straks noteret af formand Ole-Jan.

Herefter går turen til Bykirken, hvor der er lidt fugt for neden under freskomalerierne. Bygningsagkyndig Per Lønborg giver bud på, hvad man kan gøre.

Efter frokosten går turen til den gamle kirke og præstegården.