20 års jubilæum i koret - Hurrraaaaaa!!

Går du i 3. - 6. klasse så kom og vær med! Vi øver hver onsdag kl. 15.00-16.15 i Sindal Sognegård

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det! Men Sindal kirkekor er blevet 20 år og holder sig stadig ungt.

For fire år siden skiftede koret navn til skole-kirkekoret Rødderne efter at have indgået samarbejde med Sindal skole. Efter sommerferien mødte 15 børn fra 3. -6. klasse op i Sindal Sognegård og festede med sang, kagemand og saftevand.

Der er meget at feste for, for gennem årene har mange børn og unge været indenom koret og sunget masser af sange og salmer til glæde for mange. Koret har deltaget i utallige stævner og været på spændende ture lige fra udenlandsrejser til London og Stokholm til weekendtur på Læsø og optræden lige fra Skagen og til Mosbjerg!

I den kommende sæson vil Rødderne synge til bl.a. høstgudstjeneste, spaghettigudstjenester, basar, koncerter og det store juleshow med Sigurd Barrett i Musikkens hus.

Hvis du går i 3.-6. klasse og har du lyst til at synge er du velkommen i Sindal sognegård onsdag kl. 15.00. Vi har stadig plads til flere. Det er gratis at gå til kor. Korledere er Katrine Bach Skovmand og organist Marianne H. Jakobsen.

Vi begynder øver kl. 15.00-16.15 i Sindal Sognegård.

Katrine Bach Skovmand og Marianne H. Jakobsen, tlf. 26946394, email: sognegaard@live.dk