Vær velkommen Herrens år! Festlig adventsgudstjeneste i Sindal Bykirke.....

Krybbespil ved minikonfirmanderne

Æslet var slet ikke til at stå for!

De søde engle var klar til komme på scenen

"Vi hænger op en adventskrans" minikonfirmanderne sluttede med at synge.

Simon Høgsbro Larsen fik en lille tale med på vejen og..

Winnie Rischel læste biskoppen kollats. Velkommen, Simon!

"Hvad skal der nu ske, Hanne?"

Minikonfirmanderne er klar.

Jo, nu skulle de fine børnebibler til alle minikonfirmanderne deles ud.

Trompetist Lars Ole Schmidt og organist Marianne H. Jakobsen spillede en festlig Trumpet Voluntary til postludium.

Af: Foto: René Jul, tekst: Marianne H. Jakobsen

Denne dag skulle sogne-/fængselspræst Simon Høgsbro Larsen indsættes i Bykirken af provst Winnie Rischel. Minikonfirmanderne havde afslutning. Bykirken summede af de 150 fremmødte indtil klokkerne begyndte at ringe.

Under det festlige præludium spillet af trompetist Lars Ole Schmidt fra Aalborg Symfoniorkester og organist Marianne H. Jakobsen gik både præster og minikonfirmander ind i procession.

Første salme var selvfølgelig "Vær velkommen Herrens år" og herefter indledte sognepræst Iben Aldal gudstjenesten og fik samlet minikonfirmanderne til et flot krybbespil. Minikonfirmanderne sang:"Vi hænger op en adventskrans" og fik uddelt fine børnebibler.

Efter næste salme "Det første lys" blev Simon Høgsbro Larsen indsat og biskoppens kollats oplæst.

Under uddelingen ved altergang sang det til lejligheden opøvede kor "Adventskoret", som bestod af 6 damer og herrer. De sang under altergang den smukke "Så hør dem da endnu engang" og "Se min engel" fra det nye salmebogstillæg "100 salmer.

Nu ventede kirketjenerne med en lækker frokost i sognegården. Både menighedsrådsformand Ole-Jan Staun-Pedersen og sognepræst Iben Aldal holdt velkomsttaler for Simon og hans kæreste, hvorefter Simon kvitterede med at takke for den varme velkomst i sognet.

Vi vil ønske Simon al mulig held og lykke i sit nye virke!

Stor tak til vores søde minikonfirmander for et fint krybbespil og dejlige torsdage med jer!

Stor tak til adventskoret for jeres medvirken! Vi ses igen i "Påskekoret"!

Stor tak til kirketjenerne for dejlig mad!

Stor tak til Rene Jul for at fotografere!