Sognehøjskolen

Sognehøjskolen er et samarbejde mellem fhv. Sindal Kommunes 7 sogne.

Sognehøjskole kalder vi dette arrangement. Og navnet siger, hvad det er: Vi tager udgangspunkt i højskolens idé, hvor formålet for undervisning, diskussion og samvær er livsoplysning og folkeligt - kulturelt arrangement.

Og når vi siger Sognehøjskole, signalerer vi hermed, at kirke og kristendom samtidig er sat på sognenes dagsorden i en frugtbar dialog med historie og samtid.

Klik på billedet og download det spændende program i PDF-format - eller ring til din sognepræst og få programmet tilsendt med posten.

Alle foredrag i Sognehøjskolen afholdes i Sindal Sognegård, Nørregade 48, Sindal.

Vi glæder os til at se dig!

Sognehøjskolen

Sognehøjskolens næste arrangement: Fælles Sognedag Søndag den 25. august 2019 kl. 14.00 i Sindal Bykirke og Sognegård v/Henrik Jensen.

Sognehøjskolen indleder sin sæson ned gudstjeneste i Sindal Bykirke. Efterfølgende kaffebord og foredrag i Sindal Sognegård. Henrik Jensen prædiker og holder foredrag med titlen "Derfra vores verden går". Et foredrag om fædrelandskærlighed.

Kaffe m/tilbehør: kr. 30,00.