Kom og vær med i Rødderne eller Sindal Kirkes Ungdomskor

Rødderne er et skole-kirkekor for børn fra 2. - 4. klasse!

Vi øver denne sæson på Sindal skole i musiklokalet om onsdagen kl. 15.00-16.00

Kom og hør os til spaghettigudstjenester og koncert med Sigurd Barrett både i sognegården og i Musikkens hus.

Tag dine venner med til kor! Nye medlemmer er nemlig meget velkomne. Vi glæder os til at se og høre dig. Det er gratis at være med!

Bor du i Astrup, kan du komme med gratis taxa. Ring til Marianne eller send en sms på tlf. 26 94 63 94.

Sanghilsener fra Katrine Bach Skovmand, kirkesanger og Marianne H. Jakobsen, organist, tlf. 26 94 63 94

Sindal Kirkes Ungdomskor er for unge fra 5. klasse og opefter. Koret er lønnet og synger udvalgte søndage til gudstjenester og andre arrangementer efter aftale.

Kontakt Marianne H. Jakobsen for optagelsesprøve og yderligere oplysninger på tlf. 26946394.

Kom og vær med i Rødderne