2. pinsedag - nøj, hvor det regnede...

men menigheden i præstegårdshaven havde humøret i behold og så kan man jo klare meget!

Skyerne kom og gik i takt med at paraplyerne blev slået op og ned under den festlige pinsegudstjeneste i Sindals præstegårdshave. Trods alle vejrudsigters forudsigelse om et ustadigt vejr, havde præstegårdshaven rekordår for deltagelse ved årets gudstjeneste.

Klapstolene var fundet frem og gudstjenesten begyndte. Humøret stiger yderligere, når man synger "I al sin glans nu stråler solen" i øsende regn!

Provst Winnie Rischel havde held til at holde det meste af prædikenen i tørvejr og faktisk også med et glimt af sol. Sindal Brass Band spillede frejdigt til salmerne, - selvom noderne og musikerne efterhånden var gennemblødte.

Efter gudstjenesten blev termokanderne fundet frem. Da regnen stadig silede ned, blev kaffen tyndere og tyndere, - men der var til gengæld nok af den. Menighedsrådene i Astrup og Sindal overgik sig selv med et fantastisk kagebord, som faldt på et tørt sted, - nemlig under provstens parasol!

"Det har været en dejlig og uforglemmelig dag. Det er som at være spejder igen, - der regnede det også altid, når man var afsted!" udtrykte Ingerlis Risager.

"Min sidemand havde paraplyen slået op, mens det regnede. Da den blev slået ned, væltede en sand kaskade af vand ned over ham. Det skulle du have set, - det så simpelthen så sjovt ud" sagde en anden begejstret!

........og så var der ganske vist en tredje, der nu også synes, det kunne have været en god eftermiddag i bykirken og den lune sognegård!!

Tusind tak til menighedsrådene for de lækre kager!

Tusind tak til præstegårdens beboere for gæstfrihed i år igen!

Tusind tak til orkesteret og hele menigheden for opbakning, udholdenhed, tapperhed og skønt humør!

Sindal og Astrup Menighedsråd