Sommerkoncert

21.07.2017
Af: Marianne H. Jakobsen

med kammerkoret Dorimus

Torsdag den 10. august kl. 19.30 vil skønne korklange fylde Sindal Gamle Kirke, ved årets sommerkoncert med kammerkoret Dorimus.

Der synges bl.a. dejlige lyse sommersalmer og -sange. Efter koncerten er der champagne og kransekage på Præstegårdsbakken.

Kammerkoret Dorimus Dirigent: Doris Kjærgaard Kammerkoret Dorimus kendetegnes af høj musikalsk kvalitet. Koret består af 22 dygtige amatørsangere og har hjemme i Aalborg midtby. Dorimus giver primært kirkekoncerter i Aalborg og omegn, men har også de sidste par år markeret sig ved temakoncerter, hvor korsangen har spillet sammen med billedkunstnere, fotografer og forskellige professionelle musikere. Herudover har koret foretaget adskillige rejser og turnéer i ind- og udland bl.a. Sverige, Holland, Skotland og Tyskland.

Koret ledes af Doris Kjærgaard. Hun er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium, er organist i Aabybro  Se mere på www.dorimus.dk eller korets facebookside.

Program: Gloria af J. Graven Nielsen, Den signede dag med fryd vi ser af Bjarne Hersbo, Hear my prayer af Felix Mendelssohn, Dejlige lyse sommernætter og sange af N.W. Gade, Michael Bojesen og Drud Nielsen

Entré: kr. 100,00. Billetter købes på vendsysselfestival.dk

Koncerten er en del af Vendsysselfestival

Efter koncerten bydes på et lille traktement på præstegårdsbakken.

Velkommen til sommerkoncert!