2. pinsedag- velkommen til friluftsgudstjeneste i Præstegårdshaven kl. 14.00

29.05.2017

Anden pinsedag rykker vi udendørs og holder gudstjeneste i det fri i Sindal præstegårdshave på Astrupvej.

Sindal Brass Band medvirker og provst Winnie Rischel holder prædikenen.

Guds ord, natur, musik og sang går op i en højere enhed, når det udfolder sig under himlen i den smukke præstegårdshave.

Efter gudstjenesten byder menighedsrådene fra både Astrup og Sindal på lækre kager. Tag blot selv klapstol og kaffe med!

Vi ser frem til at mange finder vej til præstegårdshaven 2. pinsedag – og at vejret viser sig fra sin skønne side. I tilfælde af regn eller blæst henlægges gudstjeneste og kaffe til Sindal Bykirke og sognegård.

Kirkebilen kan bestilles ved at ringe til Elses Taxi, tlf. 29 45 22 42 senest kl. 12.00 dagen før.

Velkommen til udendørs gudstjeneste med musik og fællessang – lidt udover det sædvanlige.

Arr. Sindal og Astrup Menighedsråd