Konfirmation

Da du blev døbt, sagde dine forældre ja på dine vegne. Ved konfirmationen er det din egen tur til at sige ja til den kristne tro.
Ved konfirmationen bekræfter Gud det løfte, han gav, da du blev døbt. Nemlig løftet om altid at være der for dig. Også når du nu går fra at være barn til at være ung, for konfirmationen er det kirkelige ritual, der markerer overgangen fra barndom og ungdom.

Mange konfirmander er i tvivl, om de nu tror rigtigt eller nok til at blive konfirmeret. Men man kan ikke sætte tro på formler, så det handler ikke om at tro nok. Tro handler også om tvivl. Og så er det så heldigt, at det ikke kun er dig, der skal sige ja ved konfirmationen. Det er nemlig først og fremmest Gud, der bekræfter at være med dig. Så man kan sige, at du ved konfirmationen ikke siger noget om, hvor meget eller lidt, du tror. Men du siger ja til at blive velsignet og til at Gud er en del af dit liv.
Du skal dog være døbt for at kunne blive konfirmeret, så hvis du ikke allerede er døbt, skal du døbes, før du kan blive konfirmeret.

Konfirmationsforberedelse

Konfirmationsforberedelse i Sindal foregår hver onsdag morgen kl. 8-10 i Sindal Sognegård.

Konfirmationsforberedelse i Astrup foregår hver torsdag kl. 8-10 i Sognehuset i Astrup.

At ”gå til præst” er lidt som at gå til fodbold, spejder eller motorlære. Vi mødes en gang om ugen, hvor du lærer en masse forskellige ting. Når man går til præst, lærer man om Gud og Jesus. Vi snakker om livets store spørgsmål, og alt det der virkelig betyder noget. Om kærlighed. Om venner. Men også om hvad der sker, når man dør. Og om at være ked af det. Vi læser, ser film, laver rollespil og meget andet.

Kommende datoer

Har du et barn, der skal konfirmeres i 2017, 2018 eller 2019, så sæt allerede nu kryds i kalenderen:

2017:

Der er konfirmation i Astrup Kirke:

Søndag den 30. april 2017 kl. 10.30 - se navne på dagens konfirmander her!

Se de flotte billeder fra festdagen her!

Der er konfirmation i Sindal Bykirke:

Fredag den 12. maj 2017 (St. Bededag) kl. 10.30: Hold A - se navne på dagens konfirmander her!

Torsdag den 25. maj 2017 (Kr. Himmelfartsdag) kl. 10.30: Hold B - se navne på dagens konfirmander her!

2018:

Søndag den 29. april 2018 kl. 10.30