Minikonfirmand

Minikonfirmand er et tilbud til alle børn i 3. klasse i Sindal og Astrup.

Meningen med at være minikonfirmand er, at man lærer noget om, hvad der foregår i kirken. Ved at kombinere det kundskabsformidlende med det kreative og aktivitetsprægede lærer minikonfirmanderne noget og kirke og kristendom, samtidig med at de gennem leg, sang og bibelhistorie har det sjovt.

Som minikonfirmand går man på opdagelse i kirken og på kirkegården. Man hører om og oplever kirkens højtider og ritualer, synger sammen, beder Fadervor og hører Bibelhistorier. Ligesom "de store" konfirmander - bare i børnehøjde!

Det er menighedsrådet og præsterne ved Sindal og Astrup kirker, der står bag og støtter op omkring undervisningen, der kan ses som et supplement til det, børnene ellers hører om kristendommen i skolen og derhjemme.

Undervisningen foregår i Sognegården, Nørregade 48, Sindal.

I Astrup foregår undervisningen i Sognelokalet i Astrup - lige over for kirken!

Tilmelding til:

Sognepræst Hanne V. Jørgensen, tlf. 21 36 19 82, e-mail: hvj@km.dk