Sognehøjskolen

Sognehøjskolen er et samarbejde mellem fhv. Sindal Kommunes 7 sogne.

Sognehøjskole kalder vi dette arrangement. Og navnet siger, hvad det er: Vi tager udgangspunkt i højskolens idé, hvor formålet for undervisning, diskussion og samvær er livsoplysning og folkeligt - kulturelt arrangement.

Og når vi siger Sognehøjskole, signalerer vi hermed, at kirke og kristendom samtidig er sat på sognenes dagsorden i en frugtbar dialog med historie og samtid.

Klik på billedet og download det spændende program i PDF-format - eller ring til din sognepræst og få programmet tilsendt med posten.

Alle foredrag i Sognehøjskolen afholdes i Sindal Sognegård, Nørregade 48, Sindal.

Vi glæder os til at se dig!

Sognehøjskolen

Sognehøjskolen starter op igen efter sommerferien den 27. august 2017 kl. 14.00 i Sindal Bykirke og Sognegård!

Alle er velkomne.